fbpx

Häggblomman Lägergård i Häggsjövik erbjuder möjligheter till rekreation för kropp och själ både för enskilda och mindre grupper. Upplev stillheten vid en fjällsjö och förnöjsamheten i att koka kaffe ute över öppen eld.

Boende finns i tvårumslägenhet eller en liten stuga med sjönära läge.

Häggblomman Lägergård är belägen i Hotagsbygden utmed Fiskevägen 340 mellan Krokom och Namsos och erbjuder ett trivsamt boende i välutrustad tvårumslägenhet för självhushåll med utsikt över Häggsjön och kan hyras helg- och veckovis året runt. För den som söker enkelheten finns en liten stuga med sjönära läge. Möjlighet finns också att hyra rum på Mellangården, ett stenkast från Häggblomman.

Lägerverksamhet

Uthyrning för lägerverksamhet med självhushåll. Samlingslokal, serveringskök, sovloft, duschar, tvättstuga. Totalt 8 bäddar + 12 madrasser. Tillgång till grillkåta och två kanoter vid sjön.

Lokaler för konferens och möten

Häggblomman Lägergård hyr även ut lokaler för konferens, kurs- eller lägerverksamhet, sammanträden m.m med tillgång till projektor, wifi och whiteboard, högtalaranläggning, piano samt elpiano. Beroende på gruppens storlek, dag och tid erbjuds helpension alternativt servering och catering.

Vandring

  • Andrum. Gå gärna vandringsleden Andrum i övre delarna av Häggsjövik. Leden är kulturhistoriskt intressant och erbjuder mötesplatser för både rekreation och reflektion. Läs mer >

Upptäck fler vackra vandringsleder i området omkring i Hotagsbygden i Ansättfjällen, läs mer här >

Kontakt

Kontakta Marita eller Egon så får ni hjälp att skräddarsy ett upplägg utifrån era önskemål & behov.

Häggblomman Lägergård
Häggsjövik 404
835 63 Föllinge
Tel. Marita +46 70 3218120 eller Egon +46 70 3392248
info@haggblomman.com

Hemsida > haggblomman.com


Dela gärna »

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på whatsapp
Dela på skype
Dela på reddit
Dela på email
Dela på print

Utforska

Kategorier

Scroll to Top