fbpx

INtegritetspolicy

Integritetspolicy och behandling av personuppgifter

Här kan du läsa om Föreningen Ansättfjällens integritetspolicy och behandling av personuppgifter. GDPR (General Data Protection Regulation) är en EU-förordning som gäller från och med 25 maj 2018. Den nya förordningen ersätter PUL (Personuppgiftslagen). Nedan följer information om hur vi behandlar personuppgifter, cookies, säkerhet med mera.

Personuppgiftsansvarig

Föreningen Ansättfjällen
Ordförande Michael Hallquist
Org.nr: 802429-5670
info@ansattfjallen.com

Vår webbplatsadress är: https://ansattfjallen.com

Hantering av personuppgifter

Dina person- eller företagsuppgifter används för att kunna besvara förfrågningar och för kommunikation samt för medlemsskap i föreningen. Vi hanterar även person- och företagsuppgifter för att utföra uppdrag, kommunicera erbjudanden, fakturering samt viktig information. Vi lämnar aldrig uppgifterna vidare till tredje part.

Cookies

På vår hemsida använder vi oss av cookies. En cookie är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. Dessa cookies används för att skilja på om sidans besökare är nya eller återkommande samt underlätta för besökaren att röra sig på hemsidan. Cookies är inte skadlig programvara och kan inte komma åt eller ändra någon annan data på din dator. De flesta webbläsare är från början inställda på att acceptera cookies. Du kan blockera cookies, antingen alla eller bara från specifika webbplatser men det medför dock att funktionaliteten på vissa sidor försämras eller att vissa funktioner inte är tillgängliga.

Facebook Pixel

Förutom Cookies använder vi även så kallade pixlar som kommer från andra nätverk som t.ex Facebook. Dessa pixlar används för att tillhandahålla reklam som är mest relevant för dina intresseområden i deras egna sociala nätverk. Facebook sekretesspolicy > www.facebook.com/about/privacy/update

Google Analytics

Med Google Analytics får vi möjlighet att se hur besökarna använder vår hemsida. Vi kan exempelvis se vilka sidor som är mest besökta, vilka enheter våra besökare använder, vilken browser besökaren använder, och på så sätt kunna anpassa och förbättra våra sidor. Vi kan även använda informationen vid felsökningar. Informationen kan inte spåras tillbaka till individer.

Google Analytics Remarketing placerar cookies på din dator som gör att efter ditt besök på en hemsida kan Google visa dig annonser som du kan vara intresserad av. Informationen kan inte spåras tillbaka till individer.

Om vi använder Google AdWords kan vi genom kod därifrån se vilka länkar som ledde till klick. Informationen kan inte spåras tillbaka till individer.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Inlägg och artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen. Dessa webbplatser kan alltså samla in uppgifter om dig och använda cookie-filer. De kan även bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Mailutskick

Ibland skickar vi ut information till vår e-postlista. Meddela oss på info@ansattfjallen.com eller i bifogad länk i meddelandet om du vill bli avregistrerad från dessa utskick.

Vi hanterar följande uppgifter:

Namn, adress, telefonnummer, e-postadress.

Hur länge vi sparar dina uppgifter

Vi spar dina uppgifter så länge vår kontakt pågår.

Dina rättigheter

Du kan begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål. Du har rätt att avböja kommunikation från oss och kan göra så genom att:
– Följa instruktionerna för avregistrering i utskick av våra nyhetsbrev.
– Kontakta oss via info@ansattfjallen.com
– Kontakta oss via info@ansattfjallen.com om du önskar en kopia av dina personliga uppgifter i vårt register.

Hur vi skyddar uppgifter och information

– Skydd av information genom hög säkerhet på datorer och internet.
– Antivirusprogram, trådlösa nätverk med kryptering och datorer med uppdaterade program.
– Vår hemsida har kryptering genom SSL-certifikat.

Ändringar och tillägg till våra villkor

Om vi ändrar något av våra villkor uppdaterar vi informationen på denna sida.
Senast uppdaterad 31 oktober 2020.

Har du frågor?

Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss på info@ansattfjallen.com

 

Scroll to Top