fbpx

Tips på boende och mat under ditt besök i Ansättfjällen

Bo & Äta

I Ansättfjällen kan du välja mellan att bo i stugor, på camping, vandrarhem eller på hotell. Vi välkomnar dig även till bords –  här serverar man gärna lokalproducerad mat och lyfter fram det genuint jämtländska, ibland med vilt som specialitet.

Bo och Äta i Ansättfjällen

Hur vill du bo och äta när du har semester?

Boende
Vi ger dig tips på boende för ditt besök hos oss och du bokar direkt på respektive anläggning. Välj mellan att bo i stugor, på camping, vandrarhem eller hotell.

Äta & fika
Välkommen till bords! Här serverar man gärna lokalproducerad mat och lyfter fram det genuint jämtländska, ibland med vilt som specialitet. För den fikasugna finns det flera smultronställen, ofta med hembakta ”krus” på faten och i ovanliga miljöer, t ex en fäbodvall där korna fridfullt betar. Eller varför inte fylla ryggsäcken med godsaker och njuta av en kopp kokkaffe vid fjällets fot?

Tips – Ring gärna i förväg och boka bord, då restaurangernas öppettider på boendeanläggningarna är säsongsberoende.

Härlig brasa hos Rörvattnets Fjällhotell

Boende

Här ger vi dig tips på boende för ditt besök hos oss i Ansättfjällen och du bokar direkt på respektive anläggning. Välj mellan att bo

Läs mer »
Tunnbröd, eget mathantverk i Hotagsbygden. Foto © Maritha Grelsson

Äta & Fika

Välkommen till bords! Här serverar man gärna lokalproducerad mat och lyfter fram det genuint jämtländska, ibland med vilt som specialitet.

Läs mer »
Rulla till toppen