fbpx

Lill­holm­sjö Gäst­givar­gård och Camping i Lillholmsjö “Gästis, är ett familjeföretag med mångårig historia längs Fiskevägen 340 på väg till eller från norska gränsen. Gästgivargården erbjuder 65 bäddar i tiotalet campingstugor, en stor stuga på 14 bäddar, 2-4 bäddstugor samt husvagnsplatser och servicebyggnad. Här finns även minilivs och servering.

Konferens

Lillholmsjö Gästgivargård erbjuder konferenser för upp till 25 personer.

Fiske, skidor och hundspann

Här kan man även hyra roddbåtar och köpa fiskekort till Fiskevägenkortet och Hotagenkortet samt till strömfiske i Gysån och Åkerån, här finns också ett put and takefiske. I Lillholmsjö finns preparerade spår för längdskidåkning och hundspann, skoterleden passerar i närheten. Lillholmsjö har blivit en populär ort att åka till för deltagare från bl.a. Tyskland, många ligger på ”Gästis” och tränar sina hundar under vintermånaderna. I skogarna runtomkring finns bär under säsong samt en välutrustad skjutbana.

Sopor och återvinning

Betalsäckar för fritidshusägare och turister finns att köpa hos kommunens betalsäcksombud Lill­holm­sjö Gäst­givar­gård och Camping. Fyllda säckar lämnas tillbaka till valfritt ombud under ordinarie öppettider. Säckarna rymmer 130 liter och kostar 50 kr/styck. Läs mer om sophantering och miljöpolicy i Ansättfjällen >

Kontakt

Lill­holm­sjö Gäst­givar­gård & Camping
Lillholmsjö 2114
835 63 Föllinge
Tel. 0645-410 32

Hemsida > lillholmsjo.wordpress.com


Dela gärna »

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på whatsapp
Dela på skype
Dela på reddit
Dela på email
Dela på print

Utforska

Kategorier

Scroll to Top