fbpx

Åkersjöns fvo bjuder på fiske i klart och rent fjällvatten med god tillgång på röding och öring i Åkersjön samt Åkerån med nästan 10 km öringsfiske. Vinterfisket efter röding är stort på Åkersjön. Försommarfiske i Åkerån där öringen dominerar, men på vissa sträckor finns även harr. Lämplig för både spinn och flugfiske. Åkersjöns fvo arbetar för att fisket skall vara attraktivt och lockande för alla åldrar.

Här finns vindskydd och toaletter efter strandkanten. Båtuthyrning för de som vill komma en bit ut på sjön och även njuta av den fina fjällutsikten.

Drömfiske

Åkersjöns fvo är medlem i Drömfiske Jämtland Härjedalen >

Köpa fiskekort

Fiskekort säljs lokalt men även online hos iFiske.

Fiskevägenkortet

Åkersjöns fvo är även medlem i Fiskevägenkortet, som är ett samarbetsprojekt mellan 9 fiskevårdsområden längs Fiskevägen, väg 340, som går mellan Krokom och norska gränsen. Här finns fiske i älvar, åar, bäckar, tjärnar och sjöar – och allt på ett fiskekort. Här kan man utöva alla typer av fiske från mete till flugfiske och här kan man få alla typer av fångster som öring, röding, gädda, abborre, harr och sik. Här finns allt från fina storöringsvatten till vatten med fina bestånd av t ex abborre och sik. Fiskevägenkortet finns att köpa online på iFiske.

Kontakt

Åkersjöns fvo
Anders Johansson, ordförande
070 – 632 69 56

Hemsida iFiske > ifiske.se/akersjon-akeran

Hemsida Drömfiske > dromfiske.com/akersjons-fvo

Dela gärna »

Utforska

Kategorier

Rulla till toppen