fbpx

Vallgårdens Bär & Café i byn Vallrun erbjuder mathantverk från den jämtländska fjällvärlden. Här på sydsluttningen odlas svarta och röda vinbär och rabarber och i skogarna och på myrarna plockas svamp, blåbär, hallon, lingon, kråkbär och hjortron.

Produkterna är naturliga, ekologiska, utan konserveringsmedel och färgämnen annat än de som naturligt ingår i bären. Sommarens långa ljusa nätter och höstens varma dagar och kyliga nätter gör att bären blir extra söta och smakrika och det ger produkter som sticker ut smakmässigt och med hög färgrikedom. Det gör också att bären har en hög halt av vitaminer och antioxidanter.

Prisbelönt mathantverk

Vallgårdens Bär har tagit hem flera guld-, silver- och bronsmedaljer i Eldrimners SM i Mathantverk bland deltagare från hela Norden. Detta borgar för en hög kvalitet på hantverket och produkterna. Vårt prisbelönta mathantverk är utan onödiga tillsatser och gjorda på råvaror från skog och mark.

Gårdsbutik & Café

Gårdsbutiken ligger vägg i vägg med köket, där vi tillverkar bland annat glögg, dessertsåser, chutney, marmelader, örtsalt och drinkmixer. Besök Vallgårdens Bär och hitta dina nya favoriter eller de där genuina och smakrika presenterna och julklapparna. I caféet kan du fika och äta dagens soppa eller älghamburgare. Kommer du med skoter vintertid från Åkersjön är det skyltat i viken från sjön upp genom byn.

Kontakt

Vallgårdens Bär
Vallrun 204
835 63 Föllinge
0738-374454
kundtjanst@vallgarden.com

Hemsida och webbshop > vallgarden.com


Dela gärna »

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på whatsapp
Dela på skype
Dela på reddit
Dela på email
Dela på print

Utforska

Kategorier

Scroll to Top